Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kalla hjärtans mörkaste hörn av det egna undermedvetna

Ju sämre du mår
desto bättre skriver du
"Jag vill vara dålig"
Vi kommer alltid få dras
med våra barndoms demoner.
Hantera dem bäst vi kan
det vet du.
Borde du märkt nu




Fri vers av C.H.K.T.A
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-09 00:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mina erfarenheter av att må dåligt och att skriva stämmer inte med de två första raderna. inte heller skriver jag bättre när jag mår bra. mho.
2014-04-09

    Son of Hades
Som sagt. Mindblowing
2014-04-09
  > Nästa text
< Föregående

C.H.K.T.A