Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svajja Grå Gräs

Kärlek i en vindpust
Ett litet dunslag blåser sakta bort
Sträcker rygg, går nödgad rak
Blomma växer stark
men utan sitt vatten..

svag

svag

svag




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-04-10 20:33



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Visst är det så.. fint..
2014-04-15

  Lars Hedlin
Bra skriftat!
2014-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP