Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kvar i sängen

 

Kvar i sängen vilar min drömmar
Ork och kraftlösa

Ur sängen kliver av min skugga
Och flyr mig

Jag sitter fast i mina gamla fotspår




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2014-04-11 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP