Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<3


Älskade människor


Mamma, du har fått mig att växa 

Du berättade vad som var rätt 
När jag gjorde fel 
Du övertalade mig att äta 
När jag tynade bort 
Du fick mig att prata 
När känslorna åt upp mig 

Pappa, du har gett mig världen 
Du visade att det är jag som sätter gränserna 
När jag inte förstod var de gick 
Du pratade om pojkar och om kärlek 
När jag trodde att ingen förstod 
Du lekte med mig 
När jag inte hade några vänner 

Syster, du är perfekt som du är 
Du har visat att din egen väg är den rätta 
När jag trodde du valt fel 
Du klarar ju skolan galant 
Även fast du tror du behöver hjälp 
Du har blivit så vacker och så klok 
Låt inte folk få dig att tro något annat 

Vänner, ni har gett mig hopp 
Ni har hjälpt mig upp 
När jag varit långt ner 
Ni har fått mig att skratta hysteriskt 
När jag trodde jag aldrig skulle skratta igen 
Ni har öppnat er och visat er sårbara 
Så jag fick möjlighet att hjälpa er 

Ni - nära och kära 
Har funnits där 
När alla andra kommit och gått 
Och för det älskar jag er så enormt

Tack




Fri vers av Bitförbit
Läst 347 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-04-13 03:03



Bookmark and Share


  Connie
Du skriver underbart vackert och berörande!
2014-08-01

  princess in the new world
Åhh, så underbart skrivet...Som det skall vara tycker jag , men som inte är alla förunnat...
Gillar skarpt! :-)
2014-05-04

    ej medlem längre
En mycket fin eloge, både till poeten själv, och till de som hjälpt den. Känns så bra att läsa dessa ord.
2014-05-04

  axveronika
Ja så härligt. Vad vore man utan...
2014-04-19

    Monica Kvist VIP
Vackert och djupt berörande.
2014-04-13

  Ponkla
Mycket fint skrivet om sina nära och kära!
2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit