Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi slogs



Vi hoppade
vi dansade
vi slogs

för rätten att få känna

för rätten att få le
för rätten att få lämna

oss själva
för en stund

Nu slåss jag med mig själv

för att kunna skriva
dessa rader.




Fri vers (Fri form) av Hogstedt
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-13 03:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hogstedt
Hogstedt