Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sammanfattning av "The Angel" av William Blake


Drömmars änglar


Vaknad ur sömnen försvann drömmen,
O vettlös, jag var aningslös.
Med vingar ängeln kom, inte mig bekom;
Tiden flyr, och vintern gryr.




Fri vers av MelodyOfMemory
Läst 916 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-13 07:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MelodyOfMemory