Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


vågorna


jag slog i marken älskling
men vi ska rida inatt
jag är din änglavakt
som lyser starkt
vill ta din hand
och leda dig ut från denna dystra plats
och vi lämna allt
ta vägen till himlen



trotsa dom stora vågorna
trotsa dom stora vågorna
vi kommer stegra vågorna
ja det är enorma för oss
det räcker för mig



dra mitt hår bakåt älskling
vi ska rida inatt
vi har barn som svälter
vi har jobb att utföra
men ibland så bli jag så låst
att jag måste anteckna allt
så låt mig ta din hand
och låt mig bli din guide


trotsa dom stora vågorna
trotsa dom stora vågorna
vi kommer stegra vågorna
ja det är enorma för oss
det räcker för mig





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Andreasbbb
Läst 156 gånger
Publicerad 2014-04-15 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreasbbb