Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påskägg

I ett litet påskägg
ska jag gömma....
Gemenskap och värme
kärlek och skratt.
Roliga upplevelser
sköna utedagar.
Massor av pussar
värmande närhet.
Förtrolighet och spex
härliga långa middagar.
Det är min gåva till dig
..min älskade.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 511 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-04-15 18:08



Bookmark and Share


  Maria T
Så vackert påskägg
2014-04-21

  anits VIP
Ett mycket fint påskägg till
din älskade.
2014-04-18

  Lars Hedlin
Ett mycket fint påskägg!
2014-04-16

  Anya VIP
Kul infallsvinkel. glad påsk fina du!!!
2014-04-16

  Eliza-69
Härligt påskägg
2014-04-16

  ResenärGenomLivet VIP
Något att se fram emot...så fint...
2014-04-15

  Lena Själsöga Keijser
ett underbart påskägg
2014-04-15

    ej medlem längre
Det var ett påskägg som heter duga - fint skrivet..
2014-04-15

    ej medlem längre
Åh, vilket underbart påskägg att få!
2014-04-15

  Ninananonia VIP
Mysiga stunder :) en fin gåva :) kanske med rosett ? hihi
2014-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP