Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄCKT

det är större än störst

när den siste blir först

och de törstandes törst

en gång blir släckt

det är svårt att förstå

men fullt möjligt att nå

jubla du, om ditt hjärta blivit väckt!

 

 

 

syndens börda är tung

men hos kungarnas Kung

finns befrielse för

var nedtyngd själ

milt är oket du får

när  i Hans spår du går

då du ej mera är en syndens träl

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   17/4 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-17 22:22



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och mycket tänkvärt skrivet,
2014-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP