Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mogen Mango

skönhetsnaken vidöppnad kakofamn
tropisk hetta längtar törstig vinpalm
hjärta drömblått stillsamt flyter röd iland

- Strand Sand




Bunden vers (Haiku) av Songbird VIP
Läst 478 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-04-19 10:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen bra
2014-04-21

  Ninananonia VIP
Härliga känslor i denna :)
2014-04-20

  axveronika
Målande
2014-04-19

  KYREUS of Sweden
´orny.
2014-04-19

    Jag är fan större än Sartre
Fin, fint såhär på påskaftonen!
2014-04-19

    ej medlem längre
Erotisk? Erotisk eller ej, jag eggas oerhört av den här ultra-suggestiva dikten. Kanske din bästa

RESPEKT!!
2014-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP