Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN ANNAN JOHN

i huset närmast havet

bor en underlig figur

som vägrar underordna sig

vår traditionskultur

vi undrar ofta vad han gör

och hur han blivit sån

i huset närmast havet

där bor john

 

 

 

 

han har ett sätt att tänka

ingen kan förstå sig på

när alla andra springer

säger han att han vill gå

det märks på hela stilen

att han inte passar in

förutom i sitt lilla

klippkrypin

 

 

 

men han är snäll mot fåglarna

som häckar på hans strand

och katten hans får färska räkor

någon gång ibland

ett gammalt älskat barn som

skriver självbiografi

och säger: "jag ska aldrig bli som ni!"

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     19/4 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-19 11:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart det skulle finnas flera såna människor, det fanns en sån man när jag var barn, många var rädda för honom, han var så snäll
2014-04-20

  Teresia Ridell
Underbart, sådär som man egentligen vill vara eller kanske är..men inte alltid med det flytet man önskar.. Men dina ord flyter fint här !
2014-04-19

  Måna N. Berger
Honom gillar jag!
2014-04-19

    Monica Kvist VIP
Jag önskar att det fanns fler av den sorten. En som inte bara flyter medströms. Härlig rytm och fina rim.
2014-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP