Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåsugen

Vattenblänket glimmar
suktar med sin färg
vill få i mig
i böljornas lek.




Fri vers av Shifra
Läst 198 gånger
Publicerad 2014-04-19 17:36



Bookmark and Share


  axveronika
Ah ja jag vet vad du menar
2014-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Shifra