Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD OCH DU!

är ALLTID i majoritet:

i överläge!


Huvud och inte

svans!


säger Guds Ord,

Bibeln!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-20 09:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Jesus and me, we're majority", som David Ingles sjunger.

2014-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld