Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOLIGT LEENDE I BACKSPEGELN



leende blickar jag bakåt
och värms av vad jag ser
Guds trofasthet genom åren
Guds nåd överflödar mer
där svagheten är ett gissel
och vildvuxenhet kutym
min backspegel fylls av solsken
jag sjunger för full volym:

Du ledde på rätta vägar
så Din vilja kunde ske
med glädje i hjärtat kan jag
nu sitta just här och le
just här dit Din ledning fört mig
här mitt i Din viljas frid
jag blickar förnöjsam bakåt
på nåd i en trasig tid



LARZ GUSTAFSSON  21/4 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-21 16:09



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint berörande och tacksamt skrivet!
2014-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP