Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revben

Lägger mig ner på kall parkett.
På rygg.
Drar upp tröjan.
Blottar min sida.
Kängan träffar med full kraft.
Hör det krasa inombords.

Lägger mig ner på kall parkett. Igen.
Tröjan lyfts.
Benflisor sticker och river. Kvider.
Ligger stilla. Blundar hårt.
Hör kängan fara genom luften.
Väntar.

Väntar.

Väntar...




Fri vers (Fri form) av TheUnseeingEye
Läst 106 gånger
Publicerad 2014-04-25 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheUnseeingEye

Senast publicerade
Revben
Typsnitt
* Se alla