Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknar något (24:de året av mitt liv)

jag saknar dig

jag saknar dig

 

du

som aldrig har funnits

än

 

jag saknar dig

jag saknar dig

 

i mitt hjärta

i min kropp

en längtan

en brand

 

min benmärg gråter

mina läppar tjuter

tungan, hon viskar mjukt

 

jag saknar dig

jag saknar dig




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-26 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP