Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även efter 12 timmars nattjobb går det att hitta saker att vara tacksam över i livet.


Morgongåva

Det är morgon nu,
fåglarna väcker oss
mjukt med sin sång.

Klockan är 05:19
och jag väntar på att
få åka hem och sova.

Nattns pass har flutit på
bra och jag har nästan lärt mig,
hur jag bäst överlever
natten på det här stället med.

Det är kallt men det är inte
därför jag fryser.

Men det spelar ingen roll
hur trött jag är.

För det enda jag märker är
hur fåglarna sjunger ut
sin lustfyllda hyllning till livet.

Min själ fylls med vördnad och glädje
och jag inser att världen har aldrig
varit vackrare än vad den är just nu.




Fri vers (Fri form) av Hogstedt
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-26 05:36



Bookmark and Share


  Nolltillhundra
Gillar denna så himla mycket, särskilt sista stycket ^^ <3!
2014-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Hogstedt
Hogstedt