Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en geting


trasiga människor är mer intressanta

du var redan trasig

när vi mötte varann

 

jag var förvirrad

långt in i mig själv

 

försökte redan då 

att hitta vägen ut

-

jag stod där på perrongen 

i min röda

 

du var alldeles svart

från topp till tå

med ett stort leende på läpparna 

 

du gav mig en kram

det var min allra första

 

-

du hade ett speciellt humör

och bakade bröd i en stekpanna

 

du sa att jag var impulsiv

som mötte dig igen

på så korta varsel 

 

kinamat 

och servettstöld

promenad mitt i natten

du skrattade åt mina skor

 

-

du var redan trasig 

när vi mötte varann

 

förmodligen även efteråt

precis som jag

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Celticgirl VIP
Läst 616 gånger och applåderad av 40 personer
Publicerad 2014-04-26 16:55



Bookmark and Share


  Knickedick
Kanske två trasiga passar som pusselbitar och blir hela. Jag hoppas
2014-11-28

    AgnesKenshin
precis som jag! gillar din dikt. mycket.
2014-09-01

  Connie
Älskar din text, älskar ditt sätt att skriva!
2014-07-10

  Lehva VIP
Vilken härlig och vemodig text.
2014-05-27

  Anya VIP
Något av det bästa jag läst av dig. Texten känns äkta och bra bilder gestaltas.
2014-05-02

  Annika Persson
för ett helt leende
2014-04-30

  Kim VIP
Du har fångat en stämning här det gillar jag!
2014-04-30

  Peter G VIP
vilken härligt vacker text!
ja, att vara fortsatt "trasig" kanske inte är så härligt förstås, men du beskriver det här vackra mötet mellan två "trasiga" själar så fint!
2014-04-30

  Ninananonia VIP
Tycker om själen i denna
2014-04-27

    J. Herward
Hur ska man hantera dessa trasiga människor som skrattar åt våra lustiga skor? Älskar texten!
2014-04-26

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet.
2014-04-26

  Larz Gustafsson VIP
Sådana människor har ett annat djup.
Trasiga är vi alla, mer eller mindre.
Men jag vet vad du menar.
2014-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP