Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min dikt gäller en Konung, Kung Jesus gäller min dikt...


SAMFÄLLD HYLLNING



Du obeskrivligt ljuvlige
familjen prisar Dig
från alla jordens stammar hörs
detsamma som från mig
en hyllning stiger upp till Dig
som köpt oss med Ditt blod
Den Ende som är alltigenom
underbar och god

LARZ GUSTAFSSON  26/4 2014


https://www.youtube.com/watch?v=W-BoCfZnLuc

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2014-04-26 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP