Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


kärlek



hon finns i mina tankar
hela tiden
jag åldras för varje dag
som går
jösses jag måste verkligen hitta nån snart
ska det vara så mörkt ut på den fronten
verka som ingen ta någon seriöst på ens känslor längre
det känns som det var förr det verkligen gick att lyckas
nu är allt bara svart och grått




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Andreasbbb
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-28 01:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner igen det där. Man får ta de där begränsande känslorna, och göra de fria. Flummigt va? ;)
2014-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Andreasbbb