Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän

Vi gick på samma skolgård
Du följde hem
Vi lekte samma lek och glömde bort varandras svek

Så mörk .

Du ramlade fel
Tyckte världen var så sne
Det var något jag skulle se ,men jag blundade så hårt


Så mörk. Min vän .

Vi satt i samma bar
Och skålade för det som var
Du kysste lätt min kind, så stängde du din grind


Så mörk . Min vän .

Han försvann . Han försvann. Han försvann.

Min vän.




Övriga genrer av Slutstation Liljeholmen
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-28 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Slutstation Liljeholmen
Slutstation Liljeholmen