Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min moster som gick bort i ung ålder . Drunknade .


Adjö

Du sa aldrig adjö
Flöt bara bort i din sjö

Tårarna som aldrig får svar
Minnet efter dig lever kvar

Hör mig nu

Du sa aldrig adjö
Flöt bara bort i din sjö

Nu är du äntligen fri
Sorgen du bar , bär nu vi

Hör mig nu




Övriga genrer av Slutstation Liljeholmen
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-28 13:46



Bookmark and Share


  louisegirl
Berör..
2014-05-04

  Angel of love
Stark och berörande.
2014-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Slutstation Liljeholmen
Slutstation Liljeholmen