Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickfång


Huset är gammalt
skavanker båd´ här och där
smyckar med blommor


Kollar någon det slitna
så får hon skylla sig själv

 




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-04-29 13:23



Bookmark and Share


  ULJO
Fint i ord och bild
2014-05-01

  Alva Johnsson VIP

Det slitna har charm
och vittbar om att människor levat där.
(M.a.o ingen utställningslokal)
2014-05-01

  axveronika
Ha håller med.
2014-05-01

  Maria Sundelin VIP
Det gamla bär på en historia
2014-05-01

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt skrivet...
2014-05-01

  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2014-05-01

  bittemi VIP
Ja det beror på hur man ställer in skärpan när man ser! Mycket fin text. Fin bild med
2014-05-01

  Bo Himmelsbåge
Det är sant... allt ligger i betraktarens öga... man väljer alltid vad man vill se...
... mycken klokskap i denna lilla dikt...
2014-04-30

  Chawa VIP
Ja så sant! Det finns alltid något vackert och positivt i allt och det är det vi borde se och inte leta fel och brister! Vackert beskriver du detta!
2014-04-29

  anits VIP
Så fint skrivet, en mycket vacker bild
till din fina text.
2014-04-29

  Bibbi VIP
Så fin text och bild.
2014-04-29

  aol
så fint skrivet och en så fin bild,
2014-04-29

    Dan Myrbeck
Bra! Ja har smyckat ett hörn med
en rosa balong bland dammråttorna!
2014-04-29

    ej medlem längre
Ja, visst är det så. Vacker bild!
2014-04-29

  Anya VIP
Precis...allt är i betraktarens ögon. Gillar ordförkortningen båd... det är charmigt.
2014-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP