Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS på korset: "Det är fullbordat"!


DET ÄR INTE LOVSÅNGEN SOM FRÄLSER

Det gör Jesu blod på korset

och tron, på den

segern!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 123 gånger
Publicerad 2014-04-30 08:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Lovsången kommer som ett resultat av att man upplevt frälsning: "Han lade i min mun en ny sång, en lovsång till vår Gud".
2014-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld