Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksbrev

Det flyger ett löfte 
över tusenskogar
mörkertjärnar
och skärgårdsklippor

oskrivna blad
lekandes i vinden
en saga som nyss tagit fart

som vårens iver
efter den långa sömnen

sprittande
briserande
levande


kärleksmagi.






Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 659 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-04-30 20:43



Bookmark and Share


    Frozenbride
Fin!!
2014-11-05

  Anna-Naïma
Så fin!
2014-07-30

  lodjuret/seglare VIP
Bravo (Replik ur en gammal wästernfilm med Clint Eastwood och en del andra duktiga ryttare)
2014-06-10

    ej medlem längre
Så fint skrivet..
2014-05-03

  Maiah VIP
Hoppfullt och vårligt friskt
2014-05-01

  Maria Sundelin VIP
Fin vårdikt
2014-05-01

  ResenärGenomLivet VIP
Som vårkänslor...mycket fint...
2014-05-01

  Manal
Magiska ord oerhört vackert
2014-04-30

  Angel of love
Lekfullt och fint!
2014-04-30

  Teresia Ridell
Kärleksfullt, lyriskt och vackert !
2014-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP