Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten staty


Glittrande

Glittrande
solglitter, ett barn ridandes på en delfin
en skulptur av milles
gick för en miljon
det var den värd

Solglitter, ett försök att beskriva
i svart sten
en liten färd
utan en tanka på vad den var värd




Fri vers av Albin_
Läst 494 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-03-26 00:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
skriv gärna även texter med namet
ett försök att beskriva
och lägg till i titeln ätt den går som
2, 3, 4 osv

ibland har poeten som glitter
i sitt seende öga
2008-11-10

  Christer VIP
fin liten tanke...rimmet på slutet funka.
2006-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Albin_
Albin_

Senast publicerade
Glittrande
* Se alla