Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den 1 Maj 2014.

 


 

Snö och regn slår i fönstret/den 1 Maj 2014.

 

Vårt körsbärsträd  var i blomning, igår.

Höjd över 30 meter i miliarder vita  blommor,beklädd.

 Skakades under tyngden av Valborg natten, beklämd idag.

Sky flingor sålla sina kuddar av snö!

Snövit silvrig sålla nu på morgonen, också.

Det är blött över alt i sol rummet.

Mina pelargonier nedbrutna på blommor

Tall oxar försöker lyfta kvisten upp till boet.

Vissa människor samlas i grupper för att gå till paraden för 1: a Maj

Jag skulle inte göra det för pengar eller guld,

Mycket för att jag klarat det stadiet av naivitet att tro på påvisbara hot (demonstrationer)eller gå i parad på parader.

Jag kom i går i den lugna ömma del av staden,

 Den kungliga huvudstaden.

Jag kunde fånga de smittsamma leenden, naiva barn i grannskapet

 Där kungen och kungen firade sin födelsedag.

  Estelle uppe på balkongen bland resten av kungliga publiken hälsar backhanded.

Medan barn, på marken, jordnära välkomna den på toppen med fingret i näsan.

Vem har sagt att barn inte har ett eget språk, föreslog ett stort misstag.

Den ”nya generationen från vilket  har fråntagits lycka”

Barnen kommer inte att glömma charderna på deras bekostnad.

Direkt och säkra en framtid inom Europeiska unionen som tiggare.

Vem ger toppen en lycklig barndom, om inte folk?

Medan jag nu, inte behöver bläddra precis som jag sörjer över solnedgången.

Jag önskar ert framgångsrika arbete kolleger på poeter.

Solen kan framkallas eller stötas bort med några kemikalier.eller hur?

Som i länken nedanför.

https://www.youtube.com/watch?v=juwF8nTR7lw

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-01 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP