Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avbrutet kärleksmöte

Två katter vänslas i valborgsmässokvällen
den ena är röd
den andra är grå

Plötsligt bryts den romantiska stämningen
av ett fyrverkeri med smällare
visserligen en bit bort
men tillräckligt nära för den röda kissen
som tar till flykten
medan den grå tuffingen blir kvar
begrundande sitt oblida öde

Den sitter en stund och ser upp mot skyn
men lommar sen iväg åt samma håll
som kärestan försvann
och jag vill väl tro att de snart
får ihop det igen




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 465 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-05-01 18:18



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Underbar liten text om passion och förlust:-)
2014-07-16

  Linda CH VIP
En passionerad berättelse! :)
2014-05-06

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-05-06

  Anya VIP
hihihi vilken söt story! Så romantiskt och då bli avbruten. för mina tankar till Aristocats. Håller tummarna att de hittar varandra igen.
2014-05-05

  Bibbi VIP
Så levande Du berättar.
2014-05-03

  anits VIP
Så fint och målande skrivet, kan se händelsen framför mig när jag läser.
2014-05-02

    Dan Myrbeck
Bra! Hundar plågas ju ännu mera av fyrverkerier - borde förbjudas!
2014-05-02

  Chawa VIP
Gullig liten berättelse! Det är katternas förlovade kärlekstid nu så jag tror nog att kärleken är stark nog att åter förena dem i ruset! :)
2014-05-02

  Bo Himmelsbåge
Trist med kärleksförhinder... men så blir livet ibland... hoppas de möts igen, under lugnare förhållanden...

2014-05-02

  Maj-Lis VIP
Fint att läsa
2014-05-01

    ej medlem längre
:)
Katter är bäst.
De hittar varandra, har lite romantik och sen ett rejält revirbråk.
2014-05-01

  ULJO
Så gulligt
2014-05-01

  ResenärGenomLivet VIP
Kan se det framför mej...en söt liten story...:-))
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP