Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löv utan åror

Porlar bäckens ström ilande ner

Följer glitterfall av törst vid strand

Vatten bryns tårkrusade spegel,

det enda vi ser när vatten rör hand




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-05-05 20:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas!
2014-05-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
fagersam bildgivning
2014-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP