Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OEMOTSAGD



jag tycker om att stå oemotsagd
ja, det är faktiskt just så jag är lagd
det här är alls inte självironi
det är en del av min biografi
vill inte medverka till dialog
jag förespråkar en strikt monolog
där går väl gränsen för er tolerans
hos er har bara de lydiga chans


LARZ GUSTAFSSON   4/5 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-04 15:52



Bookmark and Share


    jmn
bra text! universell samtidigt som den säger mycket om dig (och din tro). Kanske även dina tidigare politiskt övertygade dagar?
2014-05-08

  Larz Gustafsson VIP
Så fyndigt! Att jag inte tänkt på det!
2014-05-08

  cilax VIP
om du inte vill bli emotsagd kan du stänga av möjligheten att kommentera
2014-05-08

  Larz Gustafsson VIP
Så Newton var subjektiv?
Då är i allra högsta grad evolutionsteorin subjektiv. Den är dessutom inte bevisad.

2014-05-05

  Popangelov VIP
Jag säger inte emot, men exemplet tolkas av ett subjekt. I slutändan blir det en subjektiv bedömning även om tyngdkraften otvivelaktigt kan bevisas.

2014-05-04

  Larz Gustafsson VIP
Ett bra exempel.
2014-05-04

  Göran Gustafsson VIP
Tyngdkraften kan upplevas, beskrivas, mätas och verifieras universellt och är ett exempel på en objektiv sanning.
2014-05-04

  Larz Gustafsson VIP
Jesus sade: "Jag är vägen, sanningen och livet."
2014-05-04

  Popangelov VIP
Gillar ämnet. Det finns ingen sanning. Världen består enbart av subjektiva övertygelser.
2014-05-04

  Larz Gustafsson VIP
Inte nödvändigtvis.
Det finns bara en sanning.
2014-05-04

    ej medlem längre
Om man anser sig ha helt rätt så är det ju helt rätt.
2014-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP