Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Text numer 900

Text numer 900.

- Om det inte blir poesi,

Då blir ingenting mera från mig här.

Nu sätter jag punkt på eget initiativ till skrivande-

Skriva och göra sammanfattning av världshändelser.

Jag märker att jag är ute på poeter.se med nyheterna före alla svenska tidningar…

No. 900

Hej då.

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-04 16:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppas att du skriver poesi då. Tråkigt om du slutar.
2014-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP