Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärleksdikt till min älskling


Till Pernilla J.

När jag ser din blick
Jublar hjärtat
När jag ser ditt leende
Smälter hjärtat
När du kramar mig
Jublar jag
När du kysser mig
Smälter jag




Fri vers av Twilight Dragon
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-05 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Twilight Dragon