Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idéerna är inte nomader Inte orkidéerna helt,


Orkidéerna helar hjärta.

 ~~~***~~~

 

Orkidéerna helar hjärta,

och den underbara blomman

ska ha bara framför dig,

 hon tycker inte om fönstret

 hon vakar bara över dig,

eller sätter sig emellan dig och fienden.

~~~***~~~

Men då hon vissnar till

i grad av fientlighetens. art

En orkidé är som en kompas visare.

En helig växt blomma.

~~~***~~~

 Klättrar genom träd och förökar sig på mest oanade platser.

Men vissnar i fönstret.

Hemma hos mig

precis som jul rosa tycker inte om att byta plats.

~~~***~~~

Jag frågade min porsche, vad är det för fel.

Hon blundade och suckade,

jag ska ger dig ett par exemplel hur de käns för en ide och en orchidea.

 ~~~***~~~

  Vem överlever bland negativa energier?

Vem tycker om att sätta sig på platsen

 Där en hemoroid man,

han suttit och värmt i en timme.

Vem tycker om dela luft rum med andra?

~~~***~~~

 

Man ska skapa sitt eget rum.

 

 Ut av det man dyrkar:

Ljus

himlen

 och naturen.

och inga fosiler spökar mellan grusväggarna;

 

 ~~~***~~~

The ideas are not nomads Not orchids completely, The orchids heals the heart, and the gorgeous flower will be just ahead of you,   she does not like the window   she just watches over you; or puts himself between you and the enemy But then she fades into the degree of hostile unit. Species an orchid is like a compass needle. A sacred plant flower   Climbing through the trees and breed in most unexpected places. But wilt in the window. In my home just as Christmas rose does not like to change places I asked my Porsche, what's wrong? She closed her eyes and sighed, I will give you a couple example how the sensitivity of an idea and an orchid.    Who survives among negative energies? Who likes to sit on the site   Where a hemorrhoid man he sat and warmed in an hour. Who enjoys sharing room air with others?   You should create their own room.   Out of that you worship: light,heaven   and nature. And no fusilier haunting between gravel walls...




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 1375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-05 14:57



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Orchideen want to share air only to that which is intended.
2014-05-05

    ej medlem längre
Orchidéer är underbara blommor. Men de vissnar i fönstret, vill nog inte dela luftrum med andra, som du skriver.
2014-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP