Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berget

Smärtan ger
och smärtan tar

ibland mer än jag
är villig att se

Åren kommer
och åren går

men smärtan

våldsamt
består

En man står
ensam på ett berg

Han funderar över
sitt liv
och kontemplerar
sina val.

Vinden sliter i honom,
hotar att kasta honom mot en säker död

Men mannen känner ingen fruktan för
han har redan mött sin skapare
och insett att det var han själv.

Ingen fruktan eller hot
kunde ändra hans
benhårda ståndpunkt.

Han och enbart han
var skyldig för smärtan i hans inre.




Fri vers (Fri form) av Hogstedt
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-21 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hogstedt
Hogstedt