Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kallas inte knulla för det var mer än så


Du fann knappen på
mina nytvättade jeans och
utan att knacka på dörren gled
dina fingrar in

Jag bet mig i läppen och lät
allting kännas hela min kropp
blev varm och jag såg i dina
ögon hur kåt du var

Händer fumlade av allt tyg tills
det bara var nakenhet kvar och vi
rörde allt som gick att röra när du
la dig på mig och tog min hand

Du fyllde hela mig med dig och
jag grep tag om lakanet för att
inte falla av jorden när du samtidigt
kysste min hals och jag rös

Andetagen blev högre och pulsen steg när
begäret blev så stort att vi nästan
blev galna av lust och ökade takten

Jag knuffade dig åt sidan och du lade
dig på rygg redo för att få det du vill
ha och jag satte mig på dig och igen
fylldes jag av dig och fy satan vad skönt

Ta mig ta mig ta mig

Hela sängen rörde sig och du grep tag i
lakanet precis som jag och jag såg hur
du njöt när jag red skiten ur dig och
jag ökade farten och friktionen blev enorm

Jag vet inte om det var en sekund eller en timme
men plötsligt kom det och alla muskler drog ihop
sig och jag stönade och du stönade och vi föll
ihop i varandras armar fyllda med värme

Igen igen igen

Kommer du ihåg när vi lekte
att resten av världen inte fanns
och du fick mig att flyga?




Fri vers av P.J
Läst 770 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-03-26 14:33



Bookmark and Share


    White as a star
Så himla bra skrivet alltså! :) Wow! Skrivet&beskrivet...
Applåd.
2007-10-04

  C Cobain
Erotik som når ut, känns. är svårt att förmedla på ett ohämmat sätt. Du gör det köttsligt och i väldigt sinnliga bilder i varje strof.....
2006-03-28

  Daemon
Ahh underbart.. i dubbel bemärkelse ;D
2006-03-27

  Sun
Härligt...
Man förstår precis vad du menar, du skriver så rakt o riktigt utan att det blir varken sliskigt eller jobbigt att läsa.
I love it!
2006-03-26

  Albert
ja du, det här var väldigt fint, fint att det går att beskriva det här så vackert, utan att det blir ...

det är verkligen bara vackert
och... grattis till att få vara med om det så fint
2006-03-26
  > Nästa text
< Föregående

P.J
P.J