Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap

Jag sitter med ett leende på läpparna
jag har tankat vänskap.
Fyllt på mina lager med skratt och förtroligheter
prat om stort och smått.
Under några timmar vilat i gemenskap
känner mig levande.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 843 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-05-06 23:29



Bookmark and Share


  Connie
Så fint beskrivet om vänskapsband!
2014-10-21

  Lehva VIP
Vardagsglädje är livsglädje. Och livskvalitet.
2014-05-14

  Ljusletaren
Tankat vänskap ... så ljuvliga och sanna ord. Gillar din text/ kram
2014-05-10

  Anya VIP
Håller med tidigare talare, tyckte mycket om "tankat vänskap". Talande koncept.
2014-05-10

  ResenärGenomLivet VIP
"tankat vänskap"...det var ett väldigt bra uttryck...
2014-05-08

  anits VIP
Underbart!
2014-05-07

  Katinka VIP
Så fin!
2014-05-07

  Lars Hedlin
Så fint och härligt!
2014-05-07

    ej medlem längre
Härlig känsla i denna..
2014-05-07

  Nina.H
Underbart att kunna ladda sina batterier med vänskapens kraft.. ljuvt att läsa!
2014-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP