Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dimmig är min väg!

 

Min väg!
Mina vägar!

Leder inte till luckan!

Dis och dimma!
Suset immar!

Tyst och ensamt tar jag mig hem till döden
Vemod och övergiven tar jag mig ur sängen

Sommaren sprack på min bröst
Hösten vilade sund på min bröst

Livet sprack i min själ!
Drömmen dog i min själ!

Du Gud aldrig tänkte på mig när du skapade mig!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2014-05-07 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP