Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Transparent

Jag är en ovikt servett
Jag är en kaffe-narkoman
Du kan se mitt skelett
Jag är transparent
Men endast du ser igenom
Du är impotent
Jag är en oavslutad mening
Har jag sårat dig?
Jag ångrar allt jag sa
Vad är felet på mig?




Fri vers av Mija
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-03-26 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mija