Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
notering 170519: sedan denna skrevs har diktaren blivit vegan och äter således inte längre fjällfil. kanske det enda som undertecknad även ibland kan sakna.


Ett ode till fjällfilen

smeker varsamt min epitelklädda gom
skonsam för magsäcken när den är tom
syrlig som en vass och elak kommentar
en fetthalt som kan kallas varierbar
naturlig likt en osminkad brud
vit som Kebnekaise i vinterskrud
kylskåpstempererad svalkar den som mest
fjällfil varje dag gör livet till en fest




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-05-10 23:26



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kanske att den som är drucken, gjort debut i kopp choklad, den som dricks med hett vatten, egentillverkad i sena natten, gång till brunn tills kruset sprucket.
2018-08-09

    jesse james
Snyggt,rent och glasklart.
2014-05-10
  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå