Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ihoptryckt och nedpackad

Figurer som ler mot en
Alltid lycklig genom skyltfönster
här på gatan där bredvid slåss folk och bryter livsmönster
Trevat och famlat i drömmar utan något omdöme
utan dig så hade jag vart vilse och gått helt sönder
Du fick allt som var jag
inslagen i ett silkespapper
Fick kallhet och hat
nedslängd i en Ica-kasse
Om jag kunde ta det tillbaks
hade rytmen men jag tappa takten
mitt i natten, genom fighten
Mina känslor var min sång på din radio du stängde av
en sorglig falsett med ett budskap om bättre dar
Borde fattat direkt
det var kristallklart, jag hängde kvar
var till bredden fylld av frågor helt utan svar.




Bunden vers (Rim) av Mart1
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-11 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mart1