Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilder om hösten. Versen är skriven med mitt favoritmått. En engelsk tolkning finns också publicerad på poetrywithblues.blogspot.com.


Höst

Stolt spanar han från sin kulle, kung Grå.
Pälsen är höstdränkt. Hungern skriker i hans säck.
Träden viskar och vinden spelar strå.
Myrorna flyter upp likt tunna bindestreck.
Droppar blir till rännil när livet skapar bäck.




Bunden vers (Rim) av Poet with Blues
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-12 01:54



Bookmark and Share


  Coldasice VIP
Fint!
2014-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Poet with Blues

Senast publicerade
Höst
* Se alla