Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mina ögon av tårar

 

Jag själv i dyster liv…
Frånvaro

Mina ögon slutar sig till mörkret
Min själ slutar sig i tysthet till himlen

Inga broar
Inga broar

Inga broar till den svenska samhället
Inget svar från himlen

Mina ögon av tårar
Slutar sig i tysthet

Terrrorismen!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 144 gånger
Publicerad 2014-05-13 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP