Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så tänker jag idag, inför den stora vallen att gå och rösta varken till EU eller i höst på nationell nivå, mitt förtroende hos politiker är noll. (tabula rasa)


Lättlurade idioter!

 

 

Lättlurade idioter!

-                          och sedan kamma generation x

när Svealand är på tröskel,

där, brinner i lågor!

 

Kyssa oss i röven,

 När inkomsterna gick på kork dryck!

 

 

  Svampsoppa-ger illusioner.

 

Dumhet lyser.

 

-                          bestickning, bedöms i förluster som i av affärer: t.ex. NUON.

Muta fördelas Symmetrisk! Vi kommer aldrig att veta om statsminister viste om det, och vem kilar i ryggen på vem.

Vi visste bara som folk att statsminister går skilda vägar för en polsk städerska och en Svartinge som har kommit emellan i parets sängkläder. Typ skam av sy och hör medier.

Det är verkligen en stor förlust att ha den äldste tysk talande i politiken.

 

 

Kamning dem till helvetet!

 

 

När alla har bevis för att de är glömsk och grävlingar när de vill och gillar.

 

 

När huvudmannen är inloggad i maktens korridorer.

-                          för att styrd makt,

-                          ska stanna hos de, i evigheter…

-                         

Och därifrån leken och nollning av ung generation förklarades inkompetent.

 

-                          vem som fuskar mer än Europeiska unionen och den ländernas nationella?

-                         

Att fuska till sig tid och pengar är en smart sak men på demens nivå.

 

d.v.s. bry sig inte mer av barnbarnen...

 

Som involverades i slaveri vid sida om gästarbetarna och dess familjer.

 

Idag en rumän på gator i den stora unionen imorgon hela Sverige.

 

Vem bryr sig av den bruna huden?

När vitt inte heller duger!

 

 

Det är svårt att tänka sig och rösta på papegojor som sitter högst upp i gränd, på den högsta gren.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-15 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP