Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ombörjan

Jag säger
- Titta vad mycket sälg i luften, det ser ut som de dansar,
 gahhh...hm...bilen är helt gul!

Pappa säger

-Nej.. nej.. lyssna istället på vad de säger!
- Va?!
- Nu är tiden de talar till dig, vänd dig om och  se vad de vill säga ...lyssna!

-Mhmm...ok...men åt vilket håll?!

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-20 11:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Låt tanken visa dig var de far...
2014-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP