Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min vän och jag

jag och min vän
på stranden
solen sken
vi gick hand i hand

kanske var han mer än en vän
han vände sig
orden som ändrade allt

kyste mig
bästa stunden i mitt liv




Bunden vers av ullen_84
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-16 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ullen_84