Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I de oskapade river...

 

Någonstans,

I de oskapade river än
I de otydliga drömmar än

Kommer jag att falla och dö ensam för gott

Det är sant!
Det är så sant och skriven mitt öde tilltalar mig!

En vy av ödsligheten spelas på scenen

Lyfter på min smärta upp
Lyfter på min tysthet och ensamhet till himlen,

DU GUD!
VARFÖR?




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 220 gånger
Publicerad 2014-05-16 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP