Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Natt i Santa Ponsa


Koltrasten sjunger utan uppehåll

och cikadorna spelar på högsta volym

månen står högt på himlen

och en ljummen vind

svalkar min nacke bränd av solen


En katt spatserar på ett tak

och hoppar vigt ner på ett lägre

ser jag från min balkong

som ligger insvept i ett mjukt mörker

och inte vill jag sova en natt som denna




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-05-16 14:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så vackert.
2014-05-21

  Monika A Mirsch VIP
Vackert om natten på Mallorca! Hoppas resan varit fin!
2014-05-17

  ResenärGenomLivet VIP
Förstår att du inte vill sova...underbart foto till en trevlig text...
2014-05-17

  Chawa VIP
Skönt förmedlar du din funna stund där långt bort i natten - att minnas så gott!
2014-05-17

  b.c.
skönt beskrivet..
2014-05-17

  bittemi VIP
Vilka härliga bilder du bjuder på här
2014-05-17

  Bo Himmelsbåge
Fin o stämningsfull natt i Santa Ponso!
2014-05-17

  Linda CH VIP
Tack för att du tog med dig lite av den sköna känslan och upplevelsen till oss!
2014-05-16

    Dan Myrbeck
Fint beskrivet!
2014-05-16

  Anya VIP
Nää ibland vill man vaka sig igen livet. Härliga bilder!
2014-05-16

  anits VIP
Så fint och målande skrivet
dina ord blir till vackra bilder
för mig som läser
2014-05-16

    ej medlem längre
så fin så!
2014-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP