Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dammen som ursprungligen var 8 meter, Donau har" ätit "hälft

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/romania-la-un-pas-de-o-catastrofa-pe-bratul-borcea-al-dunarii-autostrada-si-calea-ferata-ar-fi-inundate-daca-se-rupe-digul.html

Rumänien, på randen till en katastrof i Borcea, gren av Donau.

Motorvägen och järnvägen skulle översvämmas om dammen brister.

Ialomita oroande situationen på Borcea grenen.

Skydds damm förstörs av vattnet i Donau, som har en extremt hög hastighet.

Riskerna är enorma, säger länsstyrelsen som säger att om dammen kommer att ge försvaret,

 kommer alla Ialomita pool att översvämmas! 

Det finns elektriska transportnät som lämnar den Cernavoda Kärnkraft, och de som kommer från vindkraftverk i området.

"Larmet gavs 24 timmar sedan.

 Donau är redan svullen eftersom nederbörden som började på påsken. Crest av dammen som ursprungligen var 8 meter, Donau har" ätit "hälften. Myndigheterna försöker sätta någon form av "membran" eftersom Donau inte längre förstöra dammen.

Jorden Kollapsa Kollapsar hur ögat kan se.

 Sådana sprickor kan ses på ett fält efter en allvarlig torka.

Donau har 11 000 kubikmeter/sekund från att komma in i landet. 

För att komma upp i Fetesti varar en vecka. 

Om det i en vecka inte finna lösningar, kommer detta flöde inte skona dessa fyra meter från piren.

Om Donau vallen paus nära Balta Ialomita kommer att översvämmas: motorväg A2, järnväg Bukarest - Constanta, pelarna i de två nätverk som ger högspänningsreaktorer i Cernavoda. 

Dessutom berörs kommer att påverkas och två oljeledningar, "sade han Catalin Radu Tanase.

 




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-16 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP