Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken är avig


Kärleken är avig
Inga raka hörn
Inga räta vinklar

Går ej att räta ut
Ej att räkna ut

Ändå är den logisk

Kanske livet
Kan lösa den ekvationen

Åt mig




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-16 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP