Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nederlag


Det gäller att vara inne
Och inte ute
Inte vara ute i kylan o traska

Vara inne
Till vilket jävla pris som helst

Även om du mår dålig och vill spy

Hur kan du lura dig själv
Till detta nederlag

Hur kan man välja
Att inte vilja leva?




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2014-05-16 23:26



Bookmark and Share


  aol
så gåtfullt en vän han ville så gärna leva men ändå sköt han sej,
2014-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP